• 13370
    içinde bulunduğumuz 2019-2020 sezonu kış transfer döneminde oynanan oyunun, yapılan-yapılmayan transferlerin, süre alan-alamayan altyapı ve a-takım oyuncularının tamamının arda turan ve fatih terim ekseninde tartışıldığı platform.
    sayısız argümanla yönetim ve teknik heyet topa tutuluyor.
    zaten kötü futbol oynayarak şampiyon olduk. keşke şampiyon olmasaydık da fatih terim başımızda olmasaydı ve arda gelmeseydi. zira şampiyon olmadığımız dönemlerde göze hoş gelen futbol oynayarak uçuyorduk.
    maddi olarak şampiyonluğun yarattığı kaynaklar sayesinde batmaktan kurtulduğumuzu ifade etmeye gerek yok ancak arda gelirse ya yönetim gidecek ya hoca ya da hep beraber biz bırakıp gideceğiz.
    olur da arda transfer olursa sahaya sadece arda ile çıkılacağı için taylan, emre akbaba, onyekuru, atalay, yunus gibi oyuncuların süreleri azalacaktır. arda transferi gerçekleşirse asla genç oyunculara yatırım yapılamaz bu durumda fatih terim'in geçmişte ifade ettiği geleceğe yatırım yapılacağı iddiası boşa çıkacaktır.
    arda'yı istmemek, fatih terim'i eleştirmek herkesin hakkı. ilginç olan bir transfer üzerinden gemileri yakmak ve olmayan, olan veya olabilecek her şeyin bu olaya bağlanması.
    sözlüğün, saygı çerçevesinin çoğunlukla dışına çıkılmasa da, linç kültürü bakımından sosyal medyanın genelinden çok da farklı olmayan bir platforma dönüşmesinden korkuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın