• 139
    fatih terim benim nazarımda taraftarın gözünün içine baka baka demirören ile kader ortaklığı yaptığı gün bitti. pire için yorgan yaktı. ünal aysal ile kavga edip taraftarı üzdü. başkan olsam bir daha asla profesyonel görev vermezdim kendisine.

    ama bir defa tükürdüğümüzü yaladık. gerektiği yerde karakter sergileyemedik. takımın başına geldiğinden beri terim'e tek bir sevgi cümlesi kurmadım. övmedim.

    buna mukabil gerektiğinde eleştirdim. ama bazen sert cümleler kursam da eleştirilerimin yapıcı olmasına dikkat ettim.

    arda galatasaray'a gelirse net şekilde istifasını isterim. zira bu yeni bir tükürük yalamak ve galatasaray adına karaktersizlik örneği olacak. ama içerde ne döndüğünü bilmiyoruz. arda konusunun bir amacı olduğunu ve gerçekten geleceğini düşünmemeye başladım.

    onun dışında oynattığı futbolu eleştiriyorum. çok iyi bir kadroyla zayıf ve taktiksel defoları olan bir galatasaray izletiyor bize.

    ama fatih terim önemli bir figür. yönetim zor bir sınavdan geçiyor ve içerdeki hain sürüsüne karşı terim büyük bir koz. taraftar ile yönetimi birleştiren bir etken. ben terim giderse yönetimin de liseci, galatasaray'ı parsel parsel satmaya yeminli tayfaya karşı kaybedeceğine inaniyorum.

    o nedenle hem oynattığı futbol, hem de arda konusundaki tavrına yönelik eleştirilerin şimdilik * başarılı olması için yapması gerekenleri anlatan tavsiyeler seviyesinde olması gerektiğine inanıyorum. kimi zaman, özellikle başkanın lafının üzerine medyada laf söylediğinde kovulmayı hakettiğini düşünsem de acı gerçek bu. içerdeki hainler malesef galatasaray'ın en büyük düşmanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın