resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17154
    66 iken çok sevmiştik seni. daha sonra sen 10 numara giymeye başladın. kaptan dedik. 20 yaşında kaptanlık verdi sana bu kulüp. ama sen ne zaman 10 giydin, o zaman değişmeye başladı tavırların. tribünlere de karşı tavırlanmaya başladın. yine de küsmedik ses etmedik. ligin başlamasına 3 hafta kala gidiyorum ben dedin. para kazandırdı kulübe dedik sineye çektik.

    bunlara rağmen ne çok sevinmiştim barcelona'ya gittiğinde. bizden biri demiştim. ama sen o günden sonra komple güç zehirlenmesi yaşadın. biz bekledik ki sen barcelona'ya gideceksin messi, iniesta ile takılacaksın. sen tv8 tayfasından kimler varsa evinde ağırladın türkiye'de gibi yaşadın arda. galatasaray'dan öğrendiğin vizyon bu muydu?

    üstüne zaten türlü türlü rezillikler. hoca ile tartıştın elini öptün affetti, baban yaşında bilal meşe'yi dövdün, bilal meşe'den de özür dile o da affetsin hadi biz de sineye çekelim. hastanede silah ateşledin be arda. bak komik teklif lafına falan girmiyorum bile. evde hamile karın varken başkasının hanımına sarkıntılık ile suçlandın. bunları biz nasıl sineye çekelim?

    yoksa senin galatasaray'a bir saygısızlığın oldu mu? çok büyük bir saygısızlığın olmadı en azından benim aklıma gelen. ama biz seni zaten bu yüzden istemiyor değiliz, girdiğin türlü rezilliklerden, galatasaray markasından aldığın eğitime ters davranmandan karşıyız. gelme o yüzden arda. futbolun da bitik. gelme faydalı olamam gelirsem futbolcu olarak o yüzden camiama zarar vermeyeyim de. biz de o zaman harbiden büyük galatasaray'lıymış diyelim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın