resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17152
    daha gelmemişken bile taraftarı ve camiayı ortadan ikiye bölen, altyapımızdan yetişmiş, futbolu çoktan bırakmış ama henüz emekli olmamış oyuncu.

    kendi görüşüm kesinlikle gelmemesi yönünde. çünkü arda'nın yaptığı hataların bedelini, söylenenin aksine ödediğini düşünmüyorum. gazeteci dövüp özür bile dilemeyen, hastaneyi silahla basıp ateş eden, ortalama bir futbol kariyerinden kat kat fazla skandala bulaşmış bir adamın ertelenmiş mahkeme kararı dışında ve düşen kariyerini heba etmesi dışında bir bedel ödediğini ben görmedim.

    hırslı oyuncu iyidir, 1-2 tane olması takımı ateşler. ama arda'nın saha içinde yalnızca negatif enerji yaydığını düşünüyorum. hakeme itiraz ederken, rakip takım oyuncusuna tepki gösterirken dişlerini sıktığı, emre belözoğlu'ndan esintiler sunduğu hallerini ben galatasaray formasıyla izlemek istemiyorum.

    arda turan bir çuvallama öyküsüdür. yeteneklerin yeterli olmadığının kanıtıdır. aynı kişilik problemlerini, altyapıdan yetişmekte olan "kardeşlerine" aktarmasını istemiyorum. burası galatasaray. fatih terim'in elini öpmek, taraftar bestesi paylaşmak yeterli değil. hatalarıyla yüzleşmeyen, hala dik kafalı bir halde "adamlık nutku" atan, yarın bir gün aynı hataları yapmayacağına dair en ufak bir parıltı göstermeyen bir adam için neden manevi duygulara oynanıyor?

    arda benim gözümde bu kulübe girecekse günah çıkarmalı. kameraların karşısına geçip, "ben şu şu hataları yaptım, bu bu dersleri çıkarttım, kırdığım üzdüğüm insanlardan -isim vererek- özür diliyorum, ben artık kafamı saha dışı değil siyasi değil yalnızca saha içi faktörlere vermek istiyorum" diye samimi bir yüzleşmeyle gönülleri tekrar kazanabilir, en azından bir kısmını.

    bunun dışında eğer kendisini istemeyen kesim görmezden gelinip, ben istedim oldu şeklinde takıma katılırsa maalesef takımın sinerjisini ciddi anlamda bozacaktır. ne için?
App Store'dan indirin Google Play'den alın