resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17159
    görünen o ki taraftar olarak gelmesin diye bir tarafımızı ne kadar yırtarsak yırtalım yine de gelecek olan oyuncu.

    gelecekse bari şu şartlarda gelsin:
    - yediği haltlar için basın toplantısı düzenleyip yediği her halt için hem genel hem bireysel teker teker hatasını kabul edip özür dileyecek (galatasaray içi ve galatasaray dışı ve de futbol dışı her konuda).
    - en azından sezon sonuna kadar asgari ücret alacak ve primlerin hepsinden muaf tutulacak. öyle maç başı bilmem ne olmayacak! ihtiyacımız olmayan ve yedek kulübesinde oturacak bir oyuncuya bundan fazlası israf olur bu ekonomik durumda. belki maçların uzatma dakikalarında oyuna girerse girer zaman geçsin diye. sırf arda oynatılacak diye diğer işe yarar oyunculardan kesmeler olursa takım karışır.
    - kaptanlık asla ama asla verilmeyecek!
    - takımda pasif takılacak. öyle buranın ağası benim kafalarında olmayacak.
    - bundan sonra hiçbir olaya karışmayacak. sessiz sedasız bir hayat yaşayacak. ve sözleşmesine bununla ilgili madde konulacak ciddi cezalar kesilecek ve veya sözleşme iptal edilecek.

    biz bjk değiliz burak yılmaz'daki gibi gol atınca can ciğer olalım. arda bizim tekrar onu sevmemizi istiyorsa bunlara uyacak ve sabredecek. çünkü biz öyle karaktersiz değiliz bir gün öyle bir gün böyle yapıp bir günde sevelim tekrar bunca şeyden sonra!
App Store'dan indirin Google Play'den alın