resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17139
    eğer ki transfer edilirse bu ülkeye dair tek umudum olan takımımdan da umudu kesmemi sağlayacak kişi.

    bu kişi buraya gelecekse , florya'da yazan yazının ne anlamı var, silin gitsin. yahu ne anlamı var, şanlı formamizin altında yucelttigimiz degerlerimizin? yıllarca şampiyon olamadık biz, ne kaybettik kendimizinden? bizi biz yapan, bizi en büyük yapan salt başarılar değildir, karakter koymaktır ismimizin geçtiği yere. ve biz bu değerlerden ne için, kimin için vazgecicez? 3 yıldır top oynamayan, hastanede silah sıkan, siyasî parti sovmenligi yapan biri için öyle mi?

    kimse için takımımdan vazgeçmem ama mesele galatasaray ise, mesele galatasaray'ın karakteri ise buna zeval getirecek hamlelerin de son nefesime kadar karşısında olurum. yok öyle iki kişinin lafina bakarak 115 yıllık kulübün manevi birikimini hiç etmek. her sene şampiyon olmak zorunda değiliz ama karakterimizi her daim bir bayrak gibi onurla ve gururla göklerde dalgalandirmak zorundayız.

    elimden geldiğince kulübe maddi ve manevi destek veren ben, bu adamın takıma katılmasından itibaren onu takıma katanları da alıp gidene kadar desteğimi askıya alırım. " bir adam için galatasaray'dan vazgecenler vs " falan demeyin, bir adam(!) için kimsenin takımıma bunu yapmasına izin veremem, elimden gelen tek şey de buysa bunu yaparım. ben galatasaray'ı kişilerden bağımsız seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın