resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17078
    onca olumsuz hareketine rağmen takıma gelirse florya' nın girişindeki yazı "sizi buraya getiren arkanızdakilerdir, burada tutacak olan yine arkanıza aldığınız güçler olacaktır." olarak değiştirilmesini sağlayacak futbolcu.
    herkes ikinci şansı hak eder doğru hocam. arda kaçıncı şansı hakedecek? keşke hepimizin hayatta bir kere ardanın şanslarından küçücük bir tane şansı olsa. taraftar deplasman yollarında donarken formaya o.sbu diyen adamlarla mı şampiyon olacağız hocam? kime anlatacağız bu hikayeyi? gelecek nesillere vereceğimiz örnek bu mu? o altyapıda onca çaba gösterip bir dakika sahaya çıkabilmek için nelerini feda eden çocuklar var. arda turan abiniz gibi olun, gelin sahaya çıkın mı diyeceğiz?
    daha dün milli takımda medyanın önüne kimi yem etti bu adam ve taifesi?
    gevrek gevrek gülerek iktidar yanlısı propaganda yapan yine kendisi değil miydi? (siyasi görüşü beni ilgilendirmez, bunu aleni beyanı ile bakın ben de sizdenimci yandaş tutumu, olası güçlüden yana olup menfaatçi beklentisi midemi bulandırıyor. ) galatasaray günlük siyasi çıkarların ortasında kalamayacak kadar değerlidir.
    arda turan galatasaray'ı sevmiyor, kariyerini kurtaracak bir hikaye arıyor kimseyi kandırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın