resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17068
    şu anda resmi olarak barcelona futbolcusu olan oyuncu.

    kişisel olarak kendisine o kadar kızmış değilim açıkçası, yani kızdım ama * bu işe iş olarak bakmama engel değil. futbola futbol gibi bakacak olursam;

    - arda kardeşimiz 33 yaşında. 33. otuz üç. takım zaten yeterince yaşlı bir tane daha yaşlıyı kaldıramayız. bedavadan yedek kulübesinde para yiyecek adama da ihtiyacımız yok çünkü ilk 11'e giremeyeceği de aşikar. fiziken bitmiş durumda, en son başakşehir macerası çok kötü. gözümüzün önünde oynadı adam işte, bitmiş. vereceğimiz her kuruş zarardır bu adama.

    - zamanında gitmesine de kızmadım ben o kadar. galatasaray'da kalıp ne yapacaktı? artık şu ünlü makas cidden o kadar açıldı ki avrupa takımlarıyla yarışmamıza imkan yok. biraz zorlasak ancak porto, benfica ayarında bir takım oluruz o kadar * gitti ve hayallerini yaşadı, dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynadı. iyi de yaptı, hep derim. şu anki gençlerin de gitmesine kızmam. kalıp ne yapacaklar? profesyonel düşünmek lazım.

    - bu profesyonellik de çift taraflı olmalı işte. vefa borcu diye tam sözleşmesi bitecekken ballı kaymaklı emeklilik ikramiyesi gibi sözleşme verecekseniz geçin o işi. sokağa atacak paramız yok.

    - gelmesine %100 karşı mıyım, değilim. illa alacağız diyorlarsa alsınlar madem, takımı silerim vs. diyemem arda transferiyle. ancak net olarak futbolumuza bir şey katmayacağı düşüncesindeyim. yani hiçbir işe yaramayacak. kulübede oturup maçları oradan izler sadece. yedekten girer belki ama hiçbir katkısı olmaz, adam bitik. gençlerin alacağı süreden de yemiş olur. dediğim gibi illa gelecekse bu bağlamda maaşı da bu oyun süresiyle ve performansıyla doğru orantılı olmalı. son derece cüzi, yılda birkaç yüz bin tl gibi bir fiyata gelip kenarda oturacaksa gelsin otursun. yılda birkaç milyon avro vereceksek cidden takımı izlemeyi bırakırım diyenlere katılırım. bu ekonomik durumda kimseye bedava para verecek halimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın