resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6980
    abi gerçekten gına geldi şu sosyal medya taraftarından ya. bi şey geliyo akıllarına, espri yapıyorlar yani sözde. ocak'ı beklemek moda olmuştu bi ara, onun üstünden kastılar. makas açıldı diye yardırdılar falan. her açıklamaya saçma sapan ergen esprileri falan.

    şimdi de arda için futbolu burada bırakmasından yanayım dendi diye gelip her başlığa bu yazılmaya başlanacak. sıktı artık yani.

    şu sözlük bi ara her şartta takımlarını destekleyen, bu sayede de yönetim içerisinden, takımlarımızdan insanların bile saygı duyduğu bir yer haline gelmişti. basketbol takımıyla ortak zirve yapıldı falan bu sözlükte yani. gsstore ceo'su yazar oldu zamanında falan.

    ilk defa samimiyeti sayesinde kulübe taraftarın sesini duyurabileceği bir ortamdan; "eleştiremeyecek miyiz canım" anlayışıyla "sosyal medyada kim ne yazarsa yazsın, biz takip etmiyoruz" diyen yöneticilerin, teknik adamların, futbolcuların olduğu bir noktaya evrildik.

    devam edin amk. haklıyken haksız duruma düşmeye devam edin.

    transferi söz konusuysa da değilse de teknik ekibin ve yönetimin değerlendireceği alt yapımız çıkışlı eski stoperimizdir semih kaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın