resim
Marcelo Josemir Saracchi Pintos
Takım:Boca Juniors
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.72
Uyruk:Uruguay
  • 212
    (bkz: #2833565)

    "ortalarının hedefi ise genelde defans hattı ile orta saha hattının arası oluyor. topu gönderdiği yerler forvet oyuncusundan çok merkezden bindiren orta saha oyuncularının vuracağı yerler."

    bu kadarcık "ben demiştim" deme hakkım vardır diye düşünüyorum. *

    19 ocak 2020 galatasaray denizlispor maçında savunmada ligin en iyi dribling yapan kanatlarından birine karşı oynadı ve beklediğimden daha az faul yaptı. rakipler onu çözdükçe faul ve kart sayıları artacaktır diye düşünüyorum ama bugün asıl sürprizini hücumdan çok savunmada yaptı diyebilirim.

    bu maç beni en çok etkileyen yanı ise maç içinde sergilediği karakter oldu. sacko ve diğer denizlisporlulara karşı hiç sinmedi. gerektiği yerde tekmeyi savurdu.

    enes ünal bir röportajında şöyle demişti:

    "avrupa’da karşılıklı tekme atıyorsunuz birbirinize, hesaplaşıyorsunuz. saha içinde olan saha içinde kalıyor. türkiye’de ise kalmadığı olabiliyor.
    city’de sezon başı kampında, kolarov bir pozisyonda bana sert girmişti. tepki vermedim hareketine. sonra tedavi için fizyoterapiste gittim.

    guardiola geldi ve bir anısını anlattı:
    'messi senin yaşlarındaydı, yeni yeni sahneye çıkıyordu. busquets antrenmanda ona tekme attı. hiçbir sıkıntı yaşanmadı. üç gün sonra antrenmanda bu kez messi, busquets’e tekme attı. busquets üç hafta antrenmana çıkamadı. mesajı aldın mı?”

    enes ünal, “siz, kolarov’a tekme attınız mı peki?” sorusunu, “yok, kolarov’a tekme atılmaz. kolarov yer seni…”

    https://t24.com.tr/...lmaz-yer-seni,483854

    benim bugün saracchi'de gördüğüm bu anılardaki messi'nin karakteriydi. umarım bu şekilde devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın