resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2302
    50 yaşından sonra parayla her şeyi satın alamayacağını öğrenmiş, zenginliğin içine doğmuş bir başka beşer. hayat işte onca paran da olsa azim, inanç ve iradeye hiçbir zaman boyun eğdiremiyorsun.
    zengin diye kendisine toz kondurmayan yağcı bir tayfa var, tayfa dediysem öyle sıradan bir gemi tayfası da değil böyle transatlantik gemi tayfası gibi düşünün, o derece kalabalıklar, her neyse bu yağcı tayfa damien comolli istifa ettikten sonra tüm ihaleyi usta dil darbeleriyle comolli'ye yıkıp adamı çarmıha geldiler. "yok ali koç vizyonuyla avrupa'da başarılı olan sportif direktörlük sistemini türkiye'ye getirmiş de bu olgu türkiye'ye uymamış da, damien comolli yetersizmiş de, türkiye şartları buna müsaade etmemiş de vs. vs." ama nasıl yağlıyorlar aklınız hayaliniz almaz, yeter ki ali koç'un bariz başarısızlığı fark edilmesin.
    hayır, sanki comolli'yi ben getirdim, ali koç'tan başka herkes suçlu. insanımız ekseriyetle paraya ve güce tapardı ama özellikle bu arkadaş fenerbahçe başkanı olduktan sonra belirli bir kesim tarafından bu çıta inanılmaz bir seviyeye çıkartıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın