resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17008
    taciz suçlamadından beraat etmiş, diğer suçlardan hapis cezası almış ve ertelenmiştir. güvenliğe kafa atıp silahla hastaneye giren ve hapis yatmayan biri var babamların oturduğu mahallede. yani sen ben yapsak hapise gireriz diyorsunuz ya. yok öyle bir şey.

    diğer bir husus da berkay ile ne kadar ortak arkadaşları varsa bu olaydan sonra arda’dan yana tavır aldı. buna o gece aynı mekanda olan murat dalkılıç da dahil. taciz etmiş olsaydı berkay’dan yana tavır alırlardı diye düşünüyorum.

    sonuç olarak o gece o mekanda olanlar dinlendi ve arda’nın taciz etmediğine hükmedildi. ki bence olaya silah falan dahil olmasının da sebebi bu taciz iftirasıyla arda’nın gözünün dönmesidir. sırf adamı sevmiyorsunuz diye taciz etti falan hoş değil, her şeyden önce de yargıca tacizden aklanmış birine hala evli kadını taciz etti yazmanın yasal bağlayıcılığı var.

    şu sözlükte %99 umuz erkeğiz. yarın otobüste bi kadın tamamen keyfi olarak dönüp beni taciz etti diye bağırsa linç ediliriz. allah hiç birimizi de etrafımızda bize inanmak istemeyen insanlara hakikatı anlatmaya çalışmak zorunda bırakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın