• 2
    19 ocak 2020 galatasaray denizlispor maçından sonra fatih terim’i eleştirenler için yine fatih terim başlığına “sezon sonu şampiyon olarak içerdekilerin ve dışardakilerin g*tünü yakacak hoca” şeklinde bir entry girmiş yazar. bu entrysi silindi ancak kendisi mi sildi yoksa moderasyon mu sildi onu bilemiyorum.
    şimdi ilk olarak herkes, istediği şahsı hakaret boyutuna varmadan eleştirmekte serbesttir. ama bu yazardan öğrendiğimiz kadarıyla terim’i eleştirenler “içeridekiler” oluyor ve eleştirdikleri için g*tleri yanıyormuş.
    aslında bu kadar uzun bir entry girmezdim bu yazar arkadaş için fakat şu yazmış olduğu şeyi ne benim için ne de buradaki veya dışarıdaki hiçbir galatasaraylı için söyleme hakkı olmadığını ifade etmek ve sözlüğün en hafif tabiriyle hakaret çöplüğüne dönmemesi için yazıyorum. yani şu sözlükte bir şeyler okurken hiç bu kadar üzüldüğümü, içerlediğimi de hatırlamıyorum.
    ben şahsım adına bu konuda moderasyonu göreve davet ediyorum. bu konuda gereği neyse yapılsın. yapılsın ki bu nezih sözlük hakaretin kol gezdiği bir yer olmasın. şahsen bu konuyu takip edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın