resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16995
    linç edileceğim ama şu saatten sonra alınması lazım artık. çok bir şey isteyeceğini de sanmam ama alınmamasının yaratacağı spekülasyonlar bir yana hiçbir insan evladı ne yaparsa yapsın bu kadar ötekileştirilmemeli. birçok hatası oldu, hatta bazıları affedilemez hatalar ama kendisine iğrenç bir yaratık muamelesi yapılması da benim vicdanıma sığmıyor. bütün ülke nefretini bu çocuğa kustu resmen. milletin topçuları neler neler yaptı da hepsini allayıp pullayıp baş tacı ettiler. kaldı ki arda'nın be galatasaray'a ne de taraftara hiçbir ayıbı olmadı. her şey bir yana sezon boyunca üzerinden takımı yıpratacaklar, buna meydan vermemek lazım. kastım evlatçılık yapmak değil ama altyapımızdan çıkmış ve kulübe bir dünya para kazandırmış bir çocuğun ite köpeğe maskara edilmesine göz yummamalıyız. biz ki 3 sene selçuk inan'a tahammül eden adamlarız.
    şimdi bu yaşımdan bakınca, "ben olsam bunları yapmazdım." diyebilirim ama o yaşta şöhrete ve zenginliğe kavuşmuş bir insan, etrafını sarmış leş yiyici onca akbabaya rağmen evliya olsa zıvanadan çıkardı. yokluk insana en fazla en fazla hırsızlık yaptırır
    ama varlık insana hiç tahmin edemeyeceği şeyler yaptırır. bir yanda malum kanalcı tayfa diğer yandan siyaset tayfası çocuğu iliğine kadar sömürüp işleri bitince de bir kenara attı. arda'nın yerinde olsak hiçbirimizin bunlara direnebileceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın