• 257
    neredeyse 1,5 pozisyon verip bitirdiğimiz maç oldu. luyindama sakatlandığından beri diyorum ceza sahamıza orta atıldığındaki gücümüz zayıfladı. ki yine öyle herkesin uyuduğu bir anda gol yedik.

    emre akbaba oyundayken soldan oynamaya, taylan oyuna girince de sağdan oynamaya çalışıyoruz sanki. 2-3 maçtır bunu gözlemliyorum.

    yalnız fatih hoca çok geç hamle yaptı. ömer bayram oyundan düşeli çok olmuştu. ya ömer'i ya da feghouli'yi çıkarıp sekidika'yı daha erken oyuna almalıydı. maç bir ara tam sekidika'lık bir maç olmuştu.

    3 puan iyi güzel de atakları sonlandırmadaki pas şiddetimizi ve yönünü iyileştirmemiz şart. çok saçma şekilde ataklarımızı doğmadan öldürdük.

    falcao'nun gol atması iyi oldu. ilk yarıdaki kötü oyununun farkında olacak ki ikinci yarıda hırslıydı daha iyiydi. hele bir pozisyonda belki de sekidika'nın takip etmesi gereken oyuncuyu takip edip ataklarını bitirdi. ülkemizde taraftarların en sevdiği hareketlerdendir bu.

    maçta top seri'deyken sola doğru yöneldiğinde hep yerimden kalktım çünkü pozisyonların geleceği çok belli oluyordu. solda saracchi'nin koşuları bundaki sebeplerden biri oldu. sağ kanatta da buna benzer organizasyonlar yapmalıyız. sırf soldan bir yere kadar.

    oyunun bazı bölümlerinde iştahlı göründük bu iyiydi ama daha fazla gol atabilecekken beceremedik pozisyonlar doğmadan saçma tercihlerden kaynaklı.

    bu maçın sonlarında yorgun bir görüntü verdik yalnız. 4 gün sonra kupa rövanş maçı ondan 3 gün sonra da konyaspor deplasmanımız var. umarım fiziksel olarak patlamayız.

    bu arada son dakikalardaki tartışmada donk'un marcao'yu kucaklayıp götürmesine iyi güldüm. ne güç var adamda yahu*

    donk marcao'yu götürmese kırmızı görecekti bu sefer vedat muriqi'nin bilerek kırmızı görmesinin algısını üzerimize çekecek bu işten yırtacaklardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın