• 162
    hakem konuşmayayım diyorum ama konuşturuyorlar illa. sahada resmen bizimkiler en ufak da olsa bir şey yapsın da faul/ofsayt çalayım diye tetikte bekliyorlar. daha 3. dakikada iki oyuncu topa kafaya hamle yapıyor bizimkine hemen sarı gösterdi. haftaya marcao konyaspor maçında cezalı. bu kart maçın genelindeki hamlelerinde de performansını etkileyecek. onazi seri'ye bir faul yaptı o kart değilse nedir? ona kart göstermiş olsaydı ömer'e yaptığı atak kesen faulde 2 sarıdan kırmızı kart görecekti.
    emre'nin attığı golde ise yan hakem kendinden çok emin ofsayt diyor. son adamla yanyana olsa anlayacağım da birader saracchi 2 oyuncunun gerisinde. sırf sevincimizi doya doya yaşamayalım diye yapmadılarsa ne olayım.

    maça gelirsek denizlispor'dan kontra atak olur diye düşünürken tersine biz 2 kere bunu yapmak üzereydik ki ikisi de faulle kesildi.

    + saracchi'nin varlığı hissedildi ilk yarıda. nazar değmesin.
    + lemina yine yi durumda. ama onu çok fazla geriye yaslatıp yazık ediyoruz gibi hissediyorum.
    - falcao tuhaf. birkaç yerde kaleye şutu falan geçtim basit pasları bile atamadı.

    emre'nin attığı golde dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama saracchi orta atarken ceza sahası içinde 2 oyuncumuz vardı: emre ve feghouli. falcao ceza alanı yayının dışında kalmıştı geride yani. birşeyleri yanlış yapıyoruz ama neyse. gol oldu sonuçta*
App Store'dan indirin Google Play'den alın