resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16976
    florya bayrağını madrid'e, barcelona'ya kadar taşımız 1 uefa kupası 2 süper kupa kaldırmış bir futbolcudur. saha dışında da barcelona'lı arda olmanın getirdiği şöhreti ve 2 ay boyunca ntvspor'da gece gündüz konuşulacak kadar büyüyen ilgiyi kaldıramamış ve telafi etmesi zor, büyük hatalar yapmıştır. kendisine yaptığı hatalar nedeniyle hala kırgınım. ama sözlükte millet kin duyuyor. çünkü sözlük yazarları hayatının hiç bir döneminde hatalar yapmamış, olgunluğu para ve şöhreti tatmalarına rağmen hiç bir zaman elden bırakmamış son derece güzide insanlar. o kadar güzideler ki yakınlıkları olmayan bir insana özel hayatında yaptığı hatalardan dolayı kin duyabiliyorlar.

    arda gelmiş, gelmemiş umurumda değil. gelirse madrid'e, barcelona'ya uzanan bu hikayeyi güzel bitirebilsin isterim. olgunlaşmasını, eski şımarıklığını atmasını isterim. yapamazsa kendi kaybeder diyeceğim ama arda'nın artık kaybedecek bir şeyi kalmadı bence. ama abi bu nefret bu kin nedir ya? hiç mi derdiniz sıkıntınız yok sizin? gidip yüksek oranda kininizi şöhreti yönetememiş ve ne yaptıysa kendisine yapmış birine yöneltebiliyorsunuz.

    yok arda gelirse galatasaray'ı desteklemeyi bırakırlarmış. aga bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa bırakın zaten. ama sonra tinerci diye dalga geçtiğiniz beşiktaş taraftarı gibi olmayın. onlar da burak yılmaz gelirse bırakıyordu zira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın