resim
Nurullah Aslan
Takım:Van Spor FK
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:2.02
Uyruk:Türkiye
  • 1
    gün itibarıyla tff 2. lig beyaz grupta mücadele eden ve 18. hafta sonunda liderliği elinde bulunduran samsunsporun, 05.07.1997 doğumlu kalecisi.

    samsun'un terme ilçesinde doğup büyümüş ve termespor takımında futbool hayatına başlamıştır. aynı takımda profesyonel olduktan sonra bölgesel amatör lig'den o dönem üçüncü lig'de mücadele eden erbaaspor'a, ardından da memleketinin esas takımı samsunspor'a transfer olmuştur.

    çocuk "ben kaleciyim" diye bağırıyor resmen. alt ligleri takip etmeyi sevdiğim için birçok maçını izledim samsunspor'un. takımının bu sezon* çıktığı 18 maçın tamamında 90 dakika süre aldı. boyu 2.02 olmasına karşın refleksleri çok gelişmiş ve ayakları çok düzgün. takımı 18 maçta yalnızca 7 gol yedi ve konu özelinde elbette aslan payı kaleyi koruyan nurullah'ın.

    istatistiklerin dışında ancak sahanın içinde nurullah'ın amatör ruhunu, futbol tutkusunu ve yaşıyla ters orantılı öz güvenini rahatlıkla görebiliyorsunuz. maçları izlendiğinde kurtarışları ve kalecilik duruşu sonrası "baban da mı kaleciydi be aslanım!" ifadeleri rahatlıkla kullanılabilir, çünkü babası da samsunspor'un yıllarca kalesini koruyan rahmetli abdullah aslan'dı.

    hem dileğim hem de görüşüm ileride çok iyi yerlere geleceği yönünde. umarım çok başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın