resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 692
    fenerbahçe'nin bahsettiği, fenerbahçelilerin ağladığı, eğer gerçekten kuruluysa varsa öyle bi' kumpas, kuran yıllardır camianın icinde olan, en üst düzeyde yöneticilik yapan, geçmişte "2 milyon cemaat mensubu fenerbahçeli var" diyen ve türlü fetö övücülüğü yapan şimdinin federasyon başkanı nihat özdemir olabilir mi? o halı sahaya çıktıkları savcılarla hani, çekilmiş midir bi' operasyon? düşmanı dışarda mı aradılar yoksa?
    şimdinin efsane başkanı ve kurtarıcısı ali koç ile "namusumuz" dedikleri cas davasını geri çektirmek için imza toplayan nihat özdemir.
    ben fenerbahceli olsam bunları ve daha nicelerini sorarım.
    "ama bunlar helal olsun ali başkan, galatasaray'a, trabzon'a nasıl salladı, kulübe xxx milyon para bağışladı. " modunda ve doğru sorulari sormaktan cok uzaklar.
    kullanıldıklarının farkında değiller ne yazık ki.

    galatasaray ile fetö arasında direk organik bağ arayanlar ve bizim alehimizde bunu sürekli kullanan haysiyetsizler için bu olayların gun yuzune çıkmasi çok kötü oldu.

    oğlu ve gelini fetö soruşturması kapsamında göz altına alınan, eskinin fenerbahçe yöneticisi, şimdinin federasyon başkanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın