resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9077
    gitmesini dört gözle bekleyen biri olarak şunu söyleyeyim. taraftarın bu adam bize küfür etti demesi düpedüz şımarıklıktır. bu adam geldi, daha formayı giymeden küfürler yedi, instagram hesabını kapattı. kötü gidişte sahada ıslıklayacak yerli topçu bulamayan taraftarın hep ilk ıslıkladığı küfür ettiği futbolcu oldu. ya bu adam sinan gümüş’ün golüyle kazanılan konya maçında sahaya ruhunu koydu. basmadık yer bırakmadı. tek başına galatasaray orta sahasıydı resmen. o maçta bile 90+ da atamadığı bir pas yüzünden ıslık ve küfür yedi. sosyal medyada zaten hakkında sürekli ırkçı olarak adlandırabileceğimiz şeyler yazılıyor.

    neymiş taraftara küfür etmiş. ah kıyamam ya. çok mu zorunuza gitti? valla ben hiç üzerine alınmadım. 2 senedir bu adama söven, ırkçılık yapan, bu adamı kazanmak için bir gün bile çaba harcamayan, dahası dün bir yazarın da dediği gibi sneijder ile altıncılığı belhanda ile şampiyonluğa tercih edenler alınabilir üstüne.

    adama 2 sene boyunca saldır, bel altı vur ama o cevap verince bize küfretti. hayırdır ya? stres topunuz mu bu adam sizin? hakem hatalarıyla yarışa tutunan feberbahçenin aleyhine olan ilk hakem kararında aziz yıldırım’ın yaptığı basın toplantılarından farksız şu tavrınız. tek taraflı erdem istemeden önce siz de erdemli olmayı deneseniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın