• 37061
    "her zamanki gibi başarıyı yakalayabilmek için kirli oyunlara başvuran, aslında bu ülkenin güzide kulüplerinden biri olan fenerbahçespor'un giden başkanları ile gelen başkanları fark etmiyor, hepsi aynı üslubu kullanıyor."

    "2011'de fenerbahçe, trabzonspor'un şampiyonluğunu çaldı. bu ülkede hukuk, adalet olmuş olsaydı, insanlık olmuş olsaydı, zaten siz o çaldığınız şampiyonluğu kendi ellerinizle iade ederdiniz."

    "fenerbahçe bu sezona kötü başlamasına rağmen sihirli bir el ile şampiyonluk potasına girdi. 'acaba şampiyon olamaz mıyız' endişesiyle yine kirli oyunlarına başladılar."

    "neymiş? trabzonspor, sırtını devlete dayamış. bu ülkede spor kulübü olarak da devletten en çok faydalanan sizlersiniz (fenerbahçe), grup (koç grubu) olarak da bu devleti sömüren grupların başında gelirsiniz."

    "dünyayı yöneten emperyalist güçleri bir ahtapot olarak düşünün. siz (koç grubu) de o ahtapotun ya kolu ya da bacağısınız bu ülkede. o emperyalist güçlerin her ülkede kolları var."

    "bu ülkede kirli oyunlarınızla manşet atıp, iktidar değiştirdiniz. ama herhalde gücünüzü kaybettiniz. çünkü recep tayyip erdoğan, dünyadaki emperyalist güçleri nasıl sükut-u hayale uğrattıysa, ezberini bozduysa, sizin de ezberinizin bozulduğu anlaşılıyor."

    "trabzonspor'un tarihinde, trabzon şehrinin tarihinde kirli ilişkiler hiçbir zaman olmamıştır. trabzon insanı merttir, yapacağı her şeyi açık yapacak kadar da cesur ve yüreklidir. ama siz bunlardan anlayamazsınız."

    "emperyalist güçlerden aldığınız güçle bu ülkede yaptığınız ayak oyunlarının sonu geldi. iki kardeş kaldınız. biriniz araba tekerliği, biriniz direksiyon. bu milleti hala süreceğinizi mi sanıyorsunuz?"

    "trabzonspor ile oyun oynamayı bırakın. 2011'de şampiyonluk çaldınız. şimdi belki trabzonspor'u kendinize rakip görüyorsunuz. şimdiden trabzonspor'un önünü kesmek için ayak oyunlarına başladınız."

    trabzonspor'un eski başkanı ibrahim hacıosmanoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın