• 5292
    https://twitter.com/...970702470860800?s=20

    attıkları tweet ile bir kez daha anladık ki; büyük misyon yükledikleri başkanları yine taraftarlarının gazını almaya devam ediyo, daha acısı hala bu güzellemelere büyük bir kitle ağızları açık hipnoz olmuş bir şekilde aldanmakta.

    '' fenerbahçe demek tarih boyunca kazanılan tüm şampiyonluklardaki her futbolcuyu ve değeri, bugün halen şampiyonluk posterlerine gururla koyabilmek, onurla paylaşabilmek demektir.''

    hele hele bakın dinime söven müslüman olsa...

    halen kaptanı olan emre belözoğlu'nu bu ima edilen futbolculardan ayrımak mümkün müdür? yıllar boyunca bu ima edilen futbolcularımızı transfer etmek için neler yaptılar neler (: bekir irtegün, zafer biryol, uğur boral, savcılarla yapılan halı saha maçları, türkçe olimpiyatlarına bizzat platin sponsoru olan koç grubu, 2 milyon cemaat sevdalısı fenerbahçeliyi yok sayamayız diyen nihat abileri vs vs. şark kurnazları her şeyin farkında hep algı hep algı, gemi batıyo ve çırpınarak sağa sola sataşmaktan başka elinden bi şey gelmiyo koçun ve battıkça da ergenleşiyo.

    bu tweete en ağır cevabı da verebiliriz, en azından her şampiyonluğumuz sonrası avrupa'ya gidebildik diyerek şikeci olduklarını kaşıyabiliriz ağlata ağlata, yaptıkları ve yine hasır altı edilen ırkçılıklarını videolayabiliriz, ama zaten amaçları bu ve bi şekilde herkesi bu debdebeye çekmek. acayip bir panik havası hakim ve bu tam da istediğimiz şey.

    bize yakışan ligin ikinci yarısında en güzel cevabı yine sahada vermek, ve şampiyon olunduğu gün şampiyonluklar tweetlerden çok daha değerlidir diye cümle aleme ilan etmek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın