• 1711
    --- alıntı ---

    1- ben tapudan filan anlamam. bu konuda da bir şey söylemedim. söyleyen başkan. başkan diyor ki "orta dünya ve üst dünya bir araya gelse, kızıldeniz yeniden ikiye ayrılsa, florya'nın tapusunu yeniden alamazdı, biz aldık."
    güzel... bravo.

    2- ben sadece soruyorum:
    peki neden alınamazdı? herhalde kurallar izin vermediği için.
    peki o zaman nasıl alındı? herhalde kurallar gevşetildi.
    itirazı olan?

    --- alıntı ---

    beinsports'ta yaptığı açıklamalarla sıçan mehmet demirkol, attığı yukarıdaki tweet'lerle resmen sıvamış durumda. tweet altı ise tam bir çöplük. bu arazinin bize hibe edildiğini düşünen rakip takım taraftarlarına bir şey diyemiyorum ama bizim taraftarlarımızın böyle düşünmesi beni yukarıdaki sinsice atılmış tweet'lerden daha çok kızdırdı.

    --- alıntı ---

    övünmek anlamında söylemiyorum. galatasaray camiasına teşekkür ediyorum. mağrip ile maşrık bir araya gelse, orta dünya üst dünya bir araya gelse florya'nın tapusu yeniden alınamazdı. yeniden aldık. bu benim değil, yönetimimin değil, galatasaray camiasının gücü ve başarısıdır. 2016'da ödediğimiz bedel üzerinden florya'yı aynı bedele geri aldık. bir faiz ödeyeceğiz. onu da 120 milyon tl'si yapılandırma anlaşmasının bünyesine aldık. 5 yıllık ödeme. emlak konut'a da çok teşekkür ediyorum. özel bir banka ile 5 yıllık bir takvime aldık. bize ve gelecek yönetimlere yük olmamasını istedik. ben burada açıkça cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. yiğidi öldürün hakkını inkar etmeyin. rakiplerimiz de buradan heveslenip saldırıda bulunmasın "bize de verin" diye. biz kendi mülkümüzü, kendi evimizi aldık. buna delalet eden herkese buradan tekrar teşekkür ediyorum.

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz başkanın divan kurulunda yaptığı açıklamayı yukarıya bırakıyorum. biz kendimize ait olan araziyi, devletten 120m arazi parası + 37m faiz ve gider ödeyerek geri aldık. tapudan anlamayan, tarafsız!, yıllardır saha içine odaklanmaya çalışan spor yazarının bu dönemde böyle kendi bilmediği konuda çıkış yapmasını anlamsız buldum.

    "ben sadece soruyorum:" artık yeni nesil provokatörlerin, provokasyona başlama aracı oldu. ortamı yumuşatayım, top benden gitsin ama düşündüğümü de geçireyim mantığı var bu söz öbeği içinde. yemezler.

    yukarıdaki tweet'lere benzer beinsports'ta da konuşmuş kendisi. beinsports yorumcusu gelsin, galatasaray başkanına laf geçirmeye çalışsın. tepki gelince, özür dilemesi gerekirken, bir de twitter'dan artırarak devam etsin. iş tuhaf noktaya ulaştı. kulüp bu duruma artık tepki göstermeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın