resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8996
    modern futbolun gerektirdiği tarzda futbolcu.

    (bkz: hareketli 8 numara) ya da (bkz: pres gücü yüksek ikinci forvet)

    iyidir kötüdür bunlar bir yana dursun, ki bence 2017 eylül-2019 mayıs arasında iyiydi. 2019 mayıs’tan sonrasını süper kupa finali hariç konuşmak bile istemiyorum. köre versen koklaya koklaya daha iyi oynardı. her neyse.

    futbolcu tipi olarak dünyada aranan bir futbolcu olması, fransa altyapılı olması, milli tecrübesinin yüksek olması, fransa ligi’nde şampiyon olan mütevazı bir kadronun en önemli üç futbolcusundan birisi olması, galatasaray’la iyi/kötü önemli avrupa tecrübesi yaşaması (oyundan alınırken anamıza sövdüğü maç hanesine eksi yazar ama o bir kenara dursun) bence piyasa değerini artıran ve yüksek tutan detaylar. yaşının da çok geçkin olmaması önemli bu noktada.

    piyasa değerinden bağımsız bakarsak formsuz oluşu, ülkeyi sevmesi ve maaşının yüksek olması satılmasını zorlaştıran önemli etkenler. eğer ki ille de istediğimiz fiyata satılsın demezsek şu dakika gidebilir. o piyasası da var, talibi de var bence. ama öncelikle satmayı istemek gerekiyor. tabi, asıl doğrusu geçtiğimiz yaz iyi teklifler varken satmaktı ama, biz yine ffp’yi bahane edelim boşverin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın