• 23
    biraz daha kasılması durumunda, dönemden haberdar olmayan genç arkadaşlarımızın, fatih terim' in en başarılı dönemi olarak anlaması olarak korktuğum başarısız ve korkunç dönem.

    neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamıyorum. yok beşiktaş' ın 100. yılıymış ta, onları yensek şampiyon oluyormuşuz da. yahu beşiktaş' la oynadığımız maçta zaten puan farkı 5' ti sondan 1 hafta önce. berabere kalsalar bile, son hafta yenilseler dahi, sezonun ilk maçında da bizi evimizde yendikleri için her türlü şampiyon oluyorlardı. allah' tan yaşımız vardı da hatırlıyoruz. ayrıca baliç ve abdullah ercan gibi, fenerbahçe' de iken galatasaray' a hakaretleri ağzından düşürmemiş iki karakter abidesinin de bu kutsal formayı giymesi, bu dönemin en rezalet durumlarından biridir.

    şampiyon kadro bozulup, 25' e yakın futbolcunun yaklaşık 120 milyon dolar harcanarak aldırıldığı ve 1,5 sezon sonra fatih terim' in kendinden sonrakilere enkaz bıraktığı acı dönemlerden biri olarak tarihte yerini almıştı. ekonomik bakımdan uzun süre bocalamışız ve bu dönemden 2010' a kadar alt yapıdan adam akıllı futbolcular çıkartıp oynatmışız mecburiyetten. aydın, uğur, ferhat, arda gibi son yıllarda ilk on birde en çok gördüğümüz gençlerimiz bu dönemde kadroya alınmış, gerets ve feldkamp' ın efsanevi taktik ve kadro planlamasıyla, 3 büyükler arasında en düşük bütçeli kadrolarla 2 şampiyonluk alıp zirvede tutunmasını bilmişiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın