• 21
    fatih hoca'nın 4 yıl emek emek, vasat oyuncularla kaliteli oyuncuları harmanlayarak bıraktığı kadronun, üstelik para dahi kazandırmadan dağıtılması sonucu, elde kalan oyuncularla mücadele verdiği, şampiyonluğu da sonuna kadar hakettiği ama masa başında kaybettiği sezondur. buralar zaten doğru da, şimdi fatih terim düşmanlığı yapan tiplere de aslında çok şey anlatması gerekir.

    -aziz yıldırım adlı zat, 1998'de fenerbahçe'nin başına geçmiştir. 1998-2000 arasında sesi çok çıkamamıştır. zira konuşacak bir şeyi yoktur, her şey nettir. ne zaman ki fatih terim 2000'de italya'ya gitti, sonrasında bu aziz yıldırım ve serdar bilgili denen tipler bir araya gelip hakem baskılamaya, galatasaray hegamonyasını bitirmeye gür sesle başlamışlardır. ali aydın, kuddusi müftüoğlu gibi hakemler bu dönemde türemiştir.

    -galatasaray yönetimi her şeyi başardık gözüyle bakıp, ekonomiyi ve federasyonu salmaya başlamışlardır. faruk süren dönemini çok bilemiyorum ama mehmet cansun, ciddi zarar vermiştir kulübe. şimdi bir düşünün, uefa kupasını kazanan ve içinde okan, emre, hakan, arif, hasan, ümit gibi avrupa'nın gözdesi olan oyuncularınız var. üstelik bu takım dünya 3.sü milli takımın da iskeleti. o kadroyu alın benfica'nın ya da porto'nun eline verin ve hayal etmeye başlayın. kimbilir ne kadar gelir elde eder ve öyle gerçekleştirirlerdi değil mi o yenilemeyi.

    bizimkiler elindekileri hiç para kazanamadan bırakıp, sonra gidip jardel'e, lucescu'ya falan milyon euro'ları dökünce, üstelik çok tehlikeli bir olgu olan üstünlük kompleksine kapılınca, elde hem fakir hem de masa başında ezilen bir kulüp kaldı.

    şimdi millet de gelip diyor ki yok fatih terim ikinci döneminde hiçbir şey yapamadı falan. adam o şekilde bile sonuna dek mücadele ettirebilmiş takımı.

    şimdi de gitmesini isteyenler, şu an bu denli saçma politikaya rağmen fatih terim'in altında ezilen ali koç yönetiminin hoca giderse nasıl ortalıkta at koşturacağının farkına varır umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın