resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1974
    galatasaray'ın attığı 23 golün 6'sına (5 gol 1 asist) katkıda bulunmuş. yani attığımız gollere ortalama %30'a yakın bir katkısı olmuş.

    gelen geçen hiçkimseyi beğenmiyoruz. onyekuru bile geçen nisan ayına kadar ıslıklanıyordu. diagne geldi ıslıklandı, belhanda ıslıklanıyor, o ıslıklanıyor, bu ıslıklanıyor...

    fatih terim ryan babel'i bile isteye aldı. ilk haftalarda onun golleri olmasa şu an belki de 4-5 puan eksiğimiz vardı. "atağı kesiyor" deniyor ama allah aşkınıza dönem boyunca doğru düzgün atağa çıktığımız mı vardı? hele birde "sırtını rakibe çok dayıyor" diyenler yok mu... kardeşim adam topu en azından ayağında tutuyor, pas istasyonu yaratıyor. kaçırsa bile en azından pozisyona giriyor.

    bir takım düşünün; marcao, mariano, nagatomo, belhanda, nzonzi, seri, feghouli, babel, emre mor, emre taşdemir, jimmy gibi oyuncuların hepsi kötü olsun...

    evet alakasız hepsi şu ana kadar kötü damgası yemiş durumda. bunun form durumuyla falan alakası yok. düpedüz fatih terim'in sistem ve taktiksizliğin sonucu. dönem boyu hiçbir şey yapamıyoruz ama lafa gelince "ocak ayında şu olacak, ffp" falan da filan.

    babel imza parası ve yıllık ücretle birlikte tonla paraya geldi. 6 ay sonra hangi akla hizmet bedelsiz bir şekilde kiralanıyor? galatasaray'ın parası göz göre göre sokağa atılıyor ve bunun da baş sorumlusu fatih terimdir. nzonziyi alıp kadro dışı bırakıyor, belhanda'yı seri'ye tercih ediyor, linnes'i dönem boyu kenarda tutuyor, selçuk inan'da sürekli ısrar ediyor.. sonra da oyuncular suçlu...şimdi de ryan babel bu oyuncuların arasında girdi. yazık gerçekten çok yazık.

    babeli, 2020 avrupa şampiyonası için belki de elinden gelenin en iyisini yapacağı bir dönemde gidiyoruz ajaxa veriyoruz. 6 ay sonra bize geldiğinde ise hiçbir amacı olmadan, 2 yıl daha devam edecek bir sözleşmesiyle gelecek. mükemmel bir planlama, gerçekten mükemmel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın