resim
Emre Taşdemir
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 433
    zamanına ömer bayram'a çöp dendi burada, gördüğüm en kötü futbolcu dendi. silinmediyse o entryler açın başlığı okuyun, görürsünüz.

    emre buraya gökten zembille inmedi. bursaspor kariyeri belli, milli takım havuzunda yer alan yaşı genç bir arkadaştı. fırsat transferiydi. olursa olur, olmazsa da bir şey kaybetmeyiz.

    milli takım havuzuna girmiş bir oyuncu sizin söylediğiniz gibi amatör küme topçusu falan değildir. işler yolunda gitmez, kendisine bakmaz, iyi çalışmaz vs. vs. ve bir gün yolu oralara düşebilir o başka bir mesele.

    emre'nin performansı yetersi olabilir ve dahası hiçbir zaman yeterli olamayacak da olabilir. sezon sonuna kadar bakarsın, olmuyorsa da yolalrsın. bonservis yok, ücreti de makuldur zaten, göndermek istenirse sorun çıkmaz. o halde durduk yere oyuncuya gömmenin anlamı yok. elbette birileri her zaman kötü olacak, birilerinin performansı düşecek ve belki de bir daha hiç yükselmeyecek. var böyle şeyler futbolda, sporda.

    biliyorum, gençler oynasın istiyorsunuz, öfkeniz bundan biraz da ama iki nokta var;

    1- gençlerin önünü kesenler emre gibiler değil artık asla iyi olma ihtimali olmayan selçuk gibi oyunculardır bence. üstelik de onların maliyeti çok daha fazla.

    2- bizim gençlerimiz hazır olsalar zaten forma bulurlar. bizden kiralık giden oyuncularımız ne yazık ki 20 21 22 yaşlarında bırakın süper lig'i, 1. ligi; 2. ligde bile banko oyuncu olmakta zorlanıyorlar. bu açıdan bakmak lazım bir de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın