resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1964
    --- alıntı ---

    dönüşüm biraz tuhaf oldu çünkü her şey çok hızlı gelişti. ancak durumdan memnunum. benim daima bir ajax oyuncusu olduğum ve öyle de kalacağım bir sır değil. kulübün son 9 senedeki gelişimini görmek harika bir duygu. tüm dünyadaki taraftarlar yeniden ajax'ı konuşuyor tıpkı ben küçükken olduğu gibi. sezon sonuna kadar burada olmam çok öze bir şey..

    yeniden ajax forması giymenin beni onurlandıracağını düşünüyordum ama karar yetkisi bende değildi. her şey galatasaray'ın kararına bağlıydı. iki kulübe de yararlı olacağını gördüğüm an benim için tercih yapmak kolay oldu.

    her şeye rağmen bu transferin özellikle avrupa şampiyonası için kendime yatırım olduğunu biliyorum. yeniden, öğrendiğim ve sevdiğim gibi bir futbol oynayan kulübe geldim. en iyisini yapmak istiyorum. böyle bir takımda da bunu yapmak kolay. galatasaray'da ilk yarı zor geçti.

    ajax'ın bazı oyuncularının sakat olduğunu ve ne zaman döneceklerinin bilinmediğini okudum. takıma derhal yardımcı olabilirim. galatasaray'a yardımım ise daha çok finansal yönden oldu zira kulübün mali problemleri var. yani bu durumda herkes kazandı.

    takımda nerede oynayacağımı söyleyecek kişi ben değilim. ben antrenmana çıkacağım ve hocamın beni nasıl kullanacağını göreceğiz. ancak ben her zaman takım oyuncusu oldum. burada şampiyon olmak ve avrupa şampiyonası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorum. fantastik oyunculara sahibiz. başlamak için sabırsızlanıyorum.

    https://www.fotomac.com.tr/...atasaraya-gonderme/8

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın