• 3446
    dün meşguliyetim nedeniyle kaçırdığım 8 ocak 2020 monaco galatasaray basketbol maçı'nın uzun özetini izlediğim kadarıyla eurocup seviyesinde yenemeyeceği takım olmayan dengesiz takımımız. kupanın favorilerinden unicaja malaga'ya 20-30 sayılık bir seri yaparak ezdiğimiz maç geldi aklıma mesela. şimdi bir diğer ağır favori olan errick mccollum'lu unics kazan da 2. tur grubumuzda mesela. bir diğer ağır favori, milos teodosic'li virtus bologna harici iç saha mağlubiyeti bulunmayan monaco'yu gerçekten enteresan bir maç sonunda devirmişiz.

    lan takımda adam akıllı pg yok bir de amk.* lazeric jones sakat. çoğu zaman greg whittington top falan getiriyor! allah aşkına bi tane pg alın şu takıma! webster, can, yiğit bunlarla eurocup'ta alayına gider yapıyoruz amk. oyun kuran pg ile biz de eurocup'ı ikilersek kimse şaşırmasın!

    oyun kurucu lazım olan takım.

    edit: sağ olsun aslanaga uyardı, eurocup için transfer penceresi kapanmış. yani lazeric jones iyileşene kadar oyun kurucumuz yok. neyse caner erdeniz'in son saniye üçlüğüyle eurocup şampiyonu olduk bile :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın