resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1932
    transfer dedikodularının çıktığı ilk günden beri maliyeti ve sözleşme süresinin uzunluğu sebebiyle gelmesini istemediğim, beşiktaş'ta oynadığı dönemdeki karaktersizliklerine (memnuniyetsiz vücut dili,tribünlere el hareketi,rakiplere sosyal medya üzerinden sataşma, alacaklarına istinaden ihtar çekme) takımımızda da devam eden, yaşı sebebiyle meziyetleri zayıflayan oyuncumuz.

    gönül, iyi bir bonservis ile satılabilmesini istese de haberler doğru ise ajax'a transferinin bizim adımıza olumlu olduğunu düşünüyorum. ajax gibi yaş ortalaması 23,8 olan bir takım, kendisinin durağan futbolunu ve defansif etkisizliğini tolere edecektir. hollanda takımlarının ofansif futbol anlayışı sayesinde ilk devrede 3,22 gol ortalamasıyla oynayan takımda, sakatlık yaşamadığı müddetçe ikinci yarı yaklaşık 10 gol 5 asist bulabilecektir. sonrasında da umarım euro 2020'de iyi bir performans göstererek 2020-2021 sezonu için transfer bütçemizi oluşturacaktır.

    son olarak, umarım artık transfer politikamızı belirleyen en önemli kriterler; başarıya aç, son durağı türkiye olmayan, kariyerinin en yüksek maaşını takımımızdan alacak olmayan oyuncular bulmak üzere olur.

    seni hiç sevemedim, haydi git kırmızı kafa. sakatlıksız, harika bir devre geçirip satılabilmen dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın