• 37038
    "çocukken forvettim. sonra sol açık oynadım. türk futbolunda zaten sol bek eksikliği hep vardı. sonra bek pozisyonuna geçtim. bek pozisyonunda rahatım. bekten daha rahat oyun kuruyorum. açıkta da ekstra iyi maçlar oynadım. benim için fazla bir anlam ifade etmiyor."

    "eve gittiğimde bazen eşimle maçları tekrar izliyoruz. o da inanamıyor sahadaki sinirli hallerime. 'sahada nasıl bu kadar farklısın' diyor. saha içinde agresifliğimi kontrol etmek için psikologlardan yardım alıyorum. haksızlığa gelemiyorum ben ya. takıma, takım arkadaşıma haksızlık yapılınca tutamıyorum kendimi."

    "beni herkes eleştirebilir. benim öyle bir sıkıntım yok. ben kendime de özeleştiri yapabilirim. ben pozisyonumdan dolayı her zaman konuşmayı ve uyarmayı seviyorum ayrıca bu benim karakterim. ben agresifliğimi bıraktığım an futbolu bırakırım."

    "ljajic'in bugünkü antrenmanındaki sakatlığı kötü gibi değil. o döndü sandı ama kötü görünmüyor. ligin ikinci yarısında büyük takımlar ligi eline alacaktır diye düşünüyorum. sivasspor da çok iyi, onları da tebrik ediyorum liderlikten dolayı."

    "avrupa'daki çoğu maçı izliyorum. cristiano ronaldo da lionel messi de sinirliyor ama hakemlerin bakış açıları çok farklı. ronaldo da argo kullanıyor ama oradaki hakemler korumacı davranıyor. türk hakemler de böyle dikkatli olsa, biz de daha farklı oluruz."

    "şenol güneş ile son zamanlarda hiç görüşmedik. milli takımı bırakmayı hiç düşünmedim. şenol hocanın takdiri, ben her zaman mücadele etmeye devam edeceğim. son zamanlarda hiç çağırmadı. neden milli takımda olmadığımı da bilmiyorum."

    "her zaman a milli takım'da oynamak istiyorum, euro 2020'de de olmak istiyorum. şenol hoca ile son zamanlarda hiç görüşmedik. milli takımı bırakmayı hiç düşünmedim. son zamanlarda hiç çağırmadı. neden milli takımda olmadığımı da bilmiyorum. şenol hoca, 'fikret orman, caner'in sorunlarını çözerse caner çok iyi olur' dedi ama şenol hoca burada ne demek istediğini ben anlamadım. çözemedim olayı, şenol hoca ne demek istiyor bilmiyorum."

    "galatasaray derbisinde umut nayir'e dedim ki, 'rakip stoperler uzun. içlerinde kalırsan seni yutarlar. onlardan kurtulman lazım ve bir şekilde ön direğe git'. kaç kez dedim ama gitmedi ve sinirlendim. sonra ön direğe gitti ve golü attı."

    caner erkin
App Store'dan indirin Google Play'den alın