resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16905
    gelmemesi gerekiyor maalesef. tek maç jübile yapıcam, galatasaray forması giyicem falan diyorsa eyvallah. fatih terim'in "nasıl olur bilmiyorum ama" ile başlayan cümlesindeki nasıl sorusunun cevabı bu olabilir. ne bileyim gelir ligin ilk maçında başta 10 dakika oynar sözleşmesiz falan tff izniyle, sonra çıkar bırakır futbolu, yapsın bunu. alkışlar taraftar da.

    ama sözleşme olmaz, olmamalı.

    galatasaray'a karşı bir hatası yok diye bir şey de yok maalesef. genellikle büyük takımlardaki futbolcular eskiden beri birbiriyle arkadaştır zaten. yani aslında arda'nın emre ile, volkan'la arkadaşlığında bir sorun yok. sorun arda'da. arda'nın bunu taraftarın gözüne soka soka, bile isteye taraftarı karşısına alarak yapmasında.

    şimdi düşünelim. arda ile emre b. arkadaş mesela di mi? peki bu kimin için sorun oluyor? fenerbahçe taraftarının hiç volkan'a, emre'ye arda ile nasıl arkadaş olursunuz diye sinirlendiğini, laf söylediğini hatırlıyor musunuz? yok. ama galatasaray taraftarı için sorun oluyor.

    neden peki? neden, çünkü arda o açık kapıyı bırakıyor. bile bile bırakıyor. aziz yıldırım politikalarına, acun'un emre'nin falan galatasaray'ı küçük görmelerine karşın o tepkiyi koyamıyor. yani kimse tutup da arda volkan ile arkadaş olduğu için volkan galatasaray'da oynayabilir diye aklından geçirmezken, yine aynı arda yine aynı volkan'la arkadaş diye arda fenerbahçe'de oynayabilir diye aklından geçiriyor.

    çünkü arda, öncelikle taraftarına, kendisini sevenlere güven vermiyor. kendisini sevenleri üzüyor.

    bu galatasaray'a en büyük yanlıştır gözümde.

    bu yüzden, gelsin 10 dakika jübile maçı yapsın, ama sözleşme yapan taraftarı satar. açık söylüyorum.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın