• 68
    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/1979.php

    başkanı yukardaki röportajı 23.09.2008'de vermiş olan kurulumuz. işin ilginç yanı aynı sakatlıklar sene başına kadar devam ettiği için röportaj tarihi 23.09.2009 olsa da kimse farketmeyecekti muhtemelen.

    serkan çalık için demiş ki, menüsküs olmuştu daha sonra memleketine gitti oradaki doktorlar da tedavi etmeye başladı aşırı dozdan ödem oluştu. şimdi sormazlar mı adama bu adamın tedavisini sen mi yapıyorsun o mu? eğer sen yapıyorsan oyuncu sonuna kadar senin tedavini uygular ve sonucunu görürüz ama tedavinin ortasında başka bir doktorun tekrar başka bir tedavi uygulamasına nasıl izin verirsin hele ki tedavi tamamen senin kontrolünün dışındaysa ( almanya'da tedavi olmuş).

    linderoth için ne dediyese elinde kalmış. kalça ameliyatını yaptırmışlar daha tam hazır olmadan isveç milli takımı oynatmış. nasıl izin veriyorsun oynamasına daha tam iyileşmeden. ondan sonra diyo ki ayağında ödem oluştu ama son 10 gün içerisindeyiz. 2010'a girdik hacım adam hala tam hazır olamadı. linderoth örneği tam bir rezalettir kurul için.

    emre güngör için de aynısın demiş bir hafta içinde çalışmalara başlayacak diye. 2010 oldu hacım 2010.

    ve milan baros. baroş fener maçında sakatlandı. sakatlandıktan sonra alçıya alındı ve devre arası düz koşulara başlandı. daha sonra kontrol için almanyaya gönderildi ve adamlar demiş ki yok bu böyle olmaz bunun operasyon geçirmesi lazım. adamlar ne bok yediniz, böyle bir kırık mutlaka operasyon geçirmeliydi yazmayacaklar herhalde resmi sitede. yok iki alternatif sunuldu yok baros seçti. o zaman adama sormazlar mı bu operasyon gerekliydi madem de şimdiye kadar neden beklenildi. sakatlık olur olmaz operasyon geçirseydi şimdi hazırdı.

    sağlık kurulu yukardaki örneklerden de görüldüğü gibi:

    1: yanlış tedavi uyguluyor.
    2: uygulanan tedavi sonraları futbolcular daha tam hazır olmadan, tekrar oynamalarına veya tedavi amaçlı yüklemelere izin veriyor.

    bunun sonucunda linderoth, emre güngör, serkan çalık, baros, uğur malasef ki harcandılar. dünyanın neresinde olursa olsun rezelettir skandaldır. sorumluların derhal ama derhal istifa etmeleri gerekir.

    he ben daha iyi mi bilecem onlardan hayır, ama bilenlerini getirsinler, mesela burhan uslu mesela barosun en son gittiği almanlar.

    darbeye bağlı sakatlıklara birşey demiyorum ama uygulanan tedavi ve rehabilitasyonların yanlış olmaları yüzünden kaybettiklerimiz, bu kurul hiç olmasaydı veya vezirsporun sağlık sorumlusu bizde olsaydı da daha fazla olmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın