resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16846
    kulübümüze girmesi tehlikeli ve yasak olan futbolcudur. tüm taraftarımızın kendisini istememek için farklı sebepleri vardır. benim için ise iki sebep vardır:
    1-) komik teklif mevzusu: bunu ağzına almak için insanda bir çekince olmalı. karşındaki kulüp yuvam dediğin yerse o zaman bu açıklama yerine "barcelona kariyerimi sakatlanarak riske etmek istemiyorum, bir devre boyunca buraya alışmak istiyorum" dersin.
    2-) prim olayı: evet bu direkt olarak kulüple alakalı değil, hatta direkt tribi yiyen hoca da bunu affedebildi, ancak ben bunu milli bir mesele ve kişiliğin direkt olarak perte çıkması olarak görüyorum. kişilik hayatta çoğu şeyden daha önemlidir.

    her sene bir o. rengi mevzusu ise benim takılmadığım kısım, saçma romantizme gerek yok. orada kameranın açık olduğunun bile farkında değil kendisi ve ben de formalarda bu tip abuk renklere gerek olmadığını düşünüyorum. orada laf soktuğu yer formamız değil adidas firması ve yönetimdir. hatta o olayda görüntüleri basına veren daha da suçludur. sonuç olarak kendisi artık gelmesin bir zahmet, çünkü çoğumuzun kendisinden beklediği özür dilemeyi ve çok sıkı çalışıp for tutmasını beceremeyeceğini hepimiz biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın