resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16811
    7 ocak 2019 gece 02:00 saati itibariyle uyumadıysa şayet; kendi kendine bir yerlerde keyifleniyordur, "ulan daha gelmeden karıştırdım camiayı." diye.

    fatih terim'e de hayret ediyorum gerçekten. katkı veren ama iş ahlakı olmayan serdar aziz'i ve yetersiz gördüğü eren derdiyok'u takımdan gönderirken gayet profesyoneldi. hem eren derdiyok her şeyi yok sayıp babanın cenazesine de geldi. maç öncesi el öpmekten daha değerli olsa gerek. buyrun hadi, koyalım teraziye eren ile arda'yı. mevcut durumlarıyla hangisi daha futbolcu? zorlanırım cevaplamakta ama yine de eren derim.

    hocanın kafasında olan şey; emre belözoğlu gibi takımı sahiplenecek, ruh katacak bir isim arayışı desek buradan da tutulmuyor, elde kalıyor. arda bu karakter yapısıyla galatasaray'ın herhangi bir oyuncusuyla kavga etmeden, huzur bozmadan söz geçirebilecek bir karakter değil. kaldı ki galatasaray'a saha içi lideri lazım. saha dışında zaten hoca ne derse o. yardımcıları bile söz hakkına sahip değil ki futbolcu olsun.

    görünen köy kılavuz istemezken fatih hocam ille de kaybolacağım ben diye tutturmuş. bedavaya gelse bile yer kaplayıp zarar verecek adamdan ne beklentin var be hocam. kıyakçılıktan başka çıkarımı yok bu transferin. halk arasında sıkça söylenen "kıyakçılığın sonu ayakçılık." sözünü de arda tarafından milli takımda tecrübe etmiş biri olarak ne demeye inat ediyorsun ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın