• 2193
    gayri resmi fenerbahçe tv2 olarak yayın yapan bir kanaldı. atıyorum galatasaray-fenerbahçe basket maçı olur, bunlar maçın üzerine yorum vs. yaparken arka planda dönen video full fenerbahçe'nin attığı basketlerden oluşurdu. içinde fenerbahçe olan her karşılaşmanın özeti, yorumları vs. hep bu şekilde yapılırdı.
    ne zamanki bu kanal kapandı medyanın televizyon ayağındaki niteliksiz çoğunluk beşiktaşlılara geçti. dikkat edin bakın, trtspor'undan beyaz tv'sine silme beşiktaşlı yorumcularla dolu. galatasaray'ın maçı olur; trtspor'da, 2 beşiktaşlı 1 fenerbahçeli oturup galatasaray'ın maçını yorumlar, abuk subuk eleştiriler yaparlar. ha bu arada fener sahipsiz kalmadı onlar da yazılı medyaya ağırlık verdi, ne kadar zırva haber olur ardında bunlar olur. sosyal medyadaki troll ordusu da malumunuz.
    şu an için bir tek aspor yorumcu konusunda belirli bir denge oluşturmaya çalışıyor, her ne kadar galatasaraylı olmasa da erman toroğlu orada olmasa fbjk kardeşliği orada da yuvalanacak ama abuk subuk konuşanı erman hoca pek barındırmıyor etrafta. en son turgay efendiyi sabah kuşağına yollamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın