resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1287
    plansızlık başlığındaki entry'mden kendisiyle ilgili olan bölümü izninizle buraya da taşımak istiyorum.

    --- alıntı ---
    jean michael seri başlığında seri'nin pas oyunu için alındığını söyleyen yazarlar görüp güldüm. seri uzun toplar atmakta çok başarılı, dinamik * koşan çalışan bir oyuncu. pas oyunu nasıl oynanıyorsa tam olarak tersi oyunu oynar. hızlı bir takımda pırpır kanatlarla süper kontraataklar başlatır, beklemediğiniz anda falcao'ya orta sahadan pozisyon yaratır, hücumda boşlukları doldurur.

    ama böyle bir oyuncu alıp oynatıyorsanız çalışan bir sisteminiz olması lazım. kanatlara attığı topları alacak hızlı oyuncular, ayrıca hücumda boşlukları doldurur demiştim; e bunun için de diğer oyuncuların hücumda düzgün yerleşmesi lazım ki kalan ne varsa joker rolünde seri yapsın.

    peki kadro planlamasına bakıyoruz, seri + lemina sezon başından beri beraber oynayacağını düşündüğüm ikili. muazzam bir ikili oluşturup birbirini tamamlıyorlar. seri'nin yanına lemina dinamizmiyle * orta sahadaki çift yönlü oyunuyla hem de azim ve istekliliğiyle çok büyük katkılar yapabilecek bir oyuncu. hücum oynayan, baskıyla kontraatak arayan, savunmayı hareketli pasör stoperlerden kuran (denayer gibi teknik stoperlerden bahsediyorum, ve marcao-luyindama ikilisi direk bu futbol anlayışına uygun stoperler) bir takımın hayalindeki orta saha direk budur heralde. bu ikilinin bir seviye üstü zaten pogba-naby keita ikilisi gibi birşey oluyor sanırım.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın