• 414
    çok beğenerek takip ettiğim sözlük yazarı kardeşimiz. ben daha önceleri maçları "oyna türk kızı" gözüyle takip ederken kendisi sayesinde futbolu daha bir alıcı gözle seyretmeye başladım, böyle çok hojmuş.

    fakat şöyle bir sıkıntı var; kendisi burda bildiklerini uzun uzun aktarırken kendisinin müridimsi takipçileri çıktı. kaide 4-1-4-1 oynayamayız der, bu müridimsi arkadaşlar yok abi 4-1-4-1 için özel oyuncular lazım der. tamam belki de doğru ama bu senin görüşün değil ki be güzel kardeşim! o, kaidenin kendi "yorumu". yani sen kaideyi takip et, yazdıklarını oku, kendine birşeyler katmaya çalış ama sırf o benden daha iyisini bilir diye bi anda onun yorumlarının aynısını yapma! ben ne illa 4-1-4-1 olsun derim, ne de 4-4-2'ye karşıyım ama kaide yazmaya başlamadan önce burada kimse 4-4-2 propagandası yapmıyorken, kaideden sonra bir kaç arkadaşımız onun 4-4-2 analizlerini alıp sanki kendi analizleri gibi bize satıp bir de farklı düşünen insanlarla bu uğurda tartışmaya başladı. ve böyle itici bir grup oluşunca da bu sefer karşıt görüş olarak kaideyi sevmeyenler çıkmaya başlıyor. halbuki kendisinin bildiğini paylaşmak ve fikirlerini sunmak dışında birşey yaptığı yok. hatta bu durumu düzeltmek için yapabileceği bir şey de yok. hatta niye yazmaya başladığımı da hatırlamıyorum, başlarken iyiydi de sonra boka sarmaya başladı :)

    her neyse yazdığı her yazıyı keyifle takip ediyorum, twitter'da da takipçisiyim. umarım bu anlamsız kutuplaşma ileride kendisinin sözlükten ayrılmasına vesile olmaz, ayrılacaksa bile galatasarayımızda görev alıp fayda sağlamak için ayrılır.

    kendisini seviyoruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın