• 2
    9.nesilden ilk yazar olarak sözlüğe katıldım. öncesinde haberim bile yoktu varlığınızdan. pivot santrfor sayesinde aranıza katıldım ve bazı arkadaşlarımız ile de yüz yüze konuşma, tanışma fırsatımız oldu.

    son iki zirvede de futbol ve dolayısı ile galatasaray ile ilgili çok şey konuşuldu. düşünceler paylaşıldı. burada gözlemlediğim kadarı ile birbirleri ile hem fikir olmayan arkadaşlarımız vardı.

    ancak konuşarak bir orta yol bulundu. bu arada mükemmel tartışmalar ve bilgi alış verişleri oldu.

    yüz yüze konuşmak ile burada yazmak arasında çok fark var. bazen anlatmak istediklerimiz kelimelere dökülünce farklı algılanabiliyor.

    ya da ön yargımız sebebi ve az empati bol sempati ile karşımızdakinin fikirlerini bile dinlemeden tu kaka yapıyoruz.

    adı üstünde şahsi fikir ya da düşünce.

    herkes karşısındaki ile aynı düşünmediğinde mutlaka bir taraf mı olmak zorunda. mutlaka yazılanlara cevap verme gibi bir görev mi edindik kendimize ?

    isim önemli değil. bugün bir kişi, yarın bir başka kişi ayrılacak buradan. ama bunda emeği geçenlerin ! kazancı ne olacak ?

    para mı ? kariyer mi ? yoksa kişisel tatmini mi ? egolarımız yüzünden birilerinin emeğini hiç etmeye ne kadar hakkımız var ?

    beğenirsin okursun, beğenmezsin okumazsın. mutlaka cevap vermek zorunda değiliz ki.

    eminin bir sonraki zirvede gelecek diğer arkadaşlar aslında sadece yazılarından tanıdıkları kişilerin aslında ne kadar değerli insanlar olduğunu anlayacaklardır.

    oturup fikirleri konusunda tartıştıklarında da ön yargılarından biraz olsun kurtulacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın