• 13340
    tribünde haplanmış adamda da passolig var, teknik üniversitelerde doçent olan adamda da passolig var. neye göre ayırt edilecek?

    mesela benim passolig'im yok, olacağını da hiç sanmıyorum. karınca misali düşün. ben taraftar değil miyim yazamayacak mıyım bu güzelim ortama? üye olup görüş belirtemeyecek miyim yani?

    veyahut mesela ben basket ile yatıp basket ile kalkıyorum, futbol ilgi alanımda bile değil ve sadece basket konuşmak için gelip burada yazmak istiyorum. ne yani şimdi ben güzide sözlüğümüze yazı yazamayacak mıyım, gittiğim basket maçından atmosferi ve yaşananları aktaramayacak mıyım?

    adam fenerbahçeli ve bir yakının passoligini aldı buraya kayıt oldu trollük yapıyor. çok mu zor? neye göre ayırt edeceksin? neler neler çalındı çalınıyor bu ülkede, trollük yapmak için bir passolig bulmak mı zor?

    adam her maça zil zurna sarhoş veya madde alarak gidiyor passoligi var eee o şimdi benden daha mı iyi taraftar? daha mı güzel galatasaray'ın geleceğini düşünecek?

    geçiniz efendiler, galatasaraylı düzgün adam kavun olmasa da kendini belli eder. başka yöntemler bulunur eyvallah ama bu geniş perspektifte çok saçma.

    yazarlardan üye olurken en azından passolig istenmesinin saçma sapan olacağı canım sözlüğümüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın