resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8998
    kesinlikle takımımızdan ayrılması gereken oyuncudur. nedenlerini şimdi kısa kısa yazacağım.

    1) eski yönetimin hatası: gelir gelmez bu futbolcuyu gereksiz bir şekilde ateşin içine atmışlardır sneijder daha takımdan ayrılmadan 10 numaralı formayı verdiler. taraftar ile futbolcunun arası transfer olur olmaz açıldı. ayrıca sneijder ile uzaktan yakından alakası olmadığı için onun yerine alınınca herkes ateşe barut ile gitmek zorunda kaldı.

    2) futbolcunun mevkisi: bu adam 10 numara desen 10 değil, 8 numara desen 8 değil, yardımcı forvet desen forvet değil, kanat desen kanat hiç değil. kendisi bile 8,5 numarayım ben dedi. yani siz düşünün artık karışık olan şu durumu.

    3) genel hal ve tavırları: bu adam hiçbir zaman hagi ve melo gibi hırs veya isyandan kırmızı kart görmedi. hep saçma saçma tavırlarından dolayı kızardı. taraftarlarla atışması ise tuz birer oldu. hatta bazen deplasmanlarda iyi oynaması hiçbir şeyi takmaması gibi duruyor. ayrıca ırkçılık falan demeyin sakın ama bu milliyetten insanlar bizim kültürümüze, düşüncelerimize veya pes etmeyişimize kesinlikle uymuyor. (bkz: sofiane feghouli)

    4) keyfine göre oynaması: bunu diğer oyuncularımız da yapıyor ama belhanda farklı bir boyutta geziniyor. ne zaman gönderilecek tarzı haberler çıksa garip bir şekilde iyi oynuyor. geçen kış dönemi teklifler gelince fatih hocam ve çoğu kişi forvetimiz bile olmadığı için ve yönetimin yerine kimseyi almama ihtimalini düşünerek satılmasına karşı çıktı. daha sonra bilin bakalım belhanda nasıl oynadı?

    5) katarlıların digitürk'ü satın alması: ligimize bu nedenle inanılmaz bir şekilde arap futbolcu gelmişti. bizde nasibimizi almış olduk böylece.

    6) değerinin hala daha olması: bizim en kötü hatamız futbolcularımızı sanki ömürlük alıyormuş gibi davranmamız. eğer takımımıza uymuyorsa belhanda gibi oyuncuların piyasası kaybolmadan satıp çarkı çevirmemiz gerekiyor. turşunu kurup iyice bitik duruma gelince nasıl satacağız acaba? (bkz: yuto nagatomo) (bkz: mariano ferreira filho) (bkz: selçuk inan)

    sonuç:
    kimi zaman iyi oynaması sevenlerini aldatsada bazı oyuncular takımın kimyasına uymaz. acilen gönderilmesi gerekmektedir.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın