resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2971
    başkanlık döneminde yaptığı en iyi işlerden birisi ozan kabak'ı 11 milyona satmasıdır. 7.5 milyona serbest kalır maddesi olan, gidicem diye her gün kapıya bakan bir adamı takımda kimse tutamazdı. kalsaydı ve isteksiz oynasaydı çok daha büyük zarara uğrardık. sözleşme yenileme mevzusunda da sorun çıkardı işte, yeni sözleşmeye yanaşmadı, bunu anlamak bu kadar zor mu? kaldı ki ozan'dan gelen parayla bir çok transfer yapıldı, takım sezonu şampiyon tamamladı.

    kulübün başkanıdır. teknik direktörün kararlarını veto etme yetkisine de sahiptir. futbola mümkün olduğunca karışmadığını bizzat kendisi söylüyor zaten. bununla birlikte doğru bulduğu şeyleri yapmaya devam etmelidir, sağ duyulu galatasaray taraftarı arkasında. arda turan konusunda kapıyı kapatması da 10/10'luk harekettir. ağzına yüreğine sağlık. vallahi bıktık evlatçılıktan. sırf bu kulüpten yetişti diye ölünceye kadar besleyecek miyiz kardeşim biz bu adamları?

    hepsine ek olarak, fatih terim'le birlikte çalışmak o kadar kolay bir durum değil. terim daha önceki dönemler de dahil her zaman ön planda olmak isteyen, başkanlarla sürekli zıtlaşan yapıda bir karakter. cengiz yönetimi şu ana kadar iyi bile yönetti süreci. terim'i ne kadar sevsek de kendisine toz kondurmadığını, dediğim dedik olduğunu, uzlaşmacı bir görüntüden çok uzak olduğunu futbolu yakından takip eden bütün futbolseverler biliyor zaten. cengiz yönetiminden daha iyi bir yönetim de bulamayacaktır terim. bunun bilince olup karşılıklı uzlaşarak birlikte çalışmaya devam etmeliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın