resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4218
    yüklü maliyeti ve aradığımız tipte bir oyuncu olduğunu düşünmediğim için gelmesini hiç istemediğim, zamanının hatırı sayılır santraforlarından biri.

    devre arasında uygun yükleme ve kupa maçlarından feragat ile belli bir noktaya kadar fayda alırız. ancak maliyetinin karşılığı bu mu, o kısım tartışmaya oldukça açık. bizim mali yapımızdaki bir takım için bu kadar maliyetli bir oyuncunun tüm kulvarlarda, ama en önemlisi de şampiyonlar ligi'nde en azından 2. tura taşıması gerekir. ancak falcao artık bunu yapabilecek seviyeye fiziksel açıdan gelemez. ilerleyen yaşıyla beraber tek kulvarı bile zor kaldırabilecek durumda belli ki.

    şimdi elimizde çok yüklü maliyete sahip ve vereceği katkı soru işareti olan bir dünya yıldızı var. 2,5 sene daha bu yüklü kontrat sürüyor. umabileceğimiz en iyi senaryo ligin ikinci yarısı takımı sırtlayıp etikete önem veren liglerden ilk akla gelen katar ve amerika takımlarının kendisine talip olması. bonservis olarak çok bir beklentim yok, yüklü maaşından kurtulmak herşeyden önemli bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın