• 192
    eleştirel yapısına değil bariz format dahilinde hakaret kısmına sinirlendiğim sözlük. atatürk' e bariz hakaret ediliyor. tabi ki ben de tepki göstericem. iyi o zaman sokakta birini seç. ekşi' de başlığını aç yavşak yaz. dene bakalım bunu bak ne oluyor kendisine bunu söylediğinde. devlet kuran lider kavramını geçtim. kişiliğe hakaret etmek suçtur bir kere. iyi o zaman özgürlüğü kullanalım herkes birbirine sövsün. sonra abi sana sadece sözlükte sövdüm ama sanal ortam orası bişiy olmaz. öyle iş mi olur ?

    not: bunu evinizde denemeyin.

    bir de sadece işin atatürk kısmına değil toplumdaki diğer kesimlerin sevdiği şeyleri provoke edici ve hakaret eden tüm yazılara karşıyım. son olarak şunu demek istiyorum; eleştirmek herkesin hakkıdır ama sövmek kimsenin hakkı değildir !!!!!!

    bu da hakaret ile ilgili kanun maddesi. tck bu konuda şunu demektedir:

    (gbkz: madde 126 - hakaret suçunun işlenmesinde mağdurun ismi açıkça belirtilmemiş veya isnat üstü kapalı geçiştirilmiş olsa bile, eğer niteliğinde ve mağdurun şahsına yönelik bulunduğunda duraksanmayacak bir durum varsa, hem ismi belirtilmiş ve hem de hakaret açıklanmış sayılır.)
    ikincisi ihbar ile ilgili çok endişelenen ve bu devirde bu olur mu diyenler öncelikle müsterih olsunlar. ekşi' nin avukatları var yeterince. ikincisi bu olaydan x i çıkarsın kendilerini koysunlar. bakalım o kelime hala eleştiri olarak görünüyor mu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın