• 17
    galatasaray maaş bütçesini tek kelimeyle açıklayacak olursam bu "skandal" olurdu. akıl ve mantığa aykırı. sürdürülebilir değil. avrupa standartlarından kopmuş. dengesiz.

    (bkz: #2835560) iletide arkadaşımız çok güzel açıklamış. noktası virgülüne katılıyorum. bir de ilave yapmak istiyorum. diagne ve mitroğlu'nun da maaşlarını biz ödüyoruz. oyuncuların maaşını bonservis almış gibi gösterdik çünkü.

    marcao ve luyindama as stoperler, rotasyon oyuncusu donk, onların toplamından çok maaş alıyor. linnes, kendi milli takımındaki as oyuncusundan 3-4 kat fazla para kazanıyor. skandal say say bitmez.

    bu maaş yüküne tabii ki bütçe dayanmaz. cl'ye gidemediğimiz ilk sene beşiktaş gibi patlayacağız. hala daha 10m euro kazanan futbolcuları isteyen arkadaşlar var. talisca da gelsin gomis de gelsin teixeira da gelsin. inanılır gibi değil.

    bu harcama işine devlet yasa ile el koyması lazım. başkan geliyor, ona, buna parayı saçıyor. elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. bir kulübü yöneten kimse, yaptıkları zararı kendileri karşılamalı, kişisel servetlerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın