• 6
    3 kasım 1990 doğumlu khimki guardı.

    geçen sezon euroleague'de bence hiç de fena olmayan bayern münih organizasyonunun değerli bir parçasıydı. daha evvel 3 sene kızılyıldız ile oynadığı euroleague performansından hayli iyi bir oyun ortaya koymuştu. 8.3 sayı, yüzde 40 üçlük isabeti ve 4.5 civarı asist ortalaması yakalamıştı.

    bu performans onu ciddi bütçeli bir takım olan şvedli khimki'ye taşıdı bu sezon. başta sakatlıklarla boğuşmuş olmasına rağmen sezona 7.haftadan itibaren hayli güzel motive oldu. özellikle 15.haftadaki zalgiris maçındaki muhteşem performansı (4te 4 saha içi isabeti, 5te 4 üçlük oranı ile 25 sayı attı) ile son haftalarda khimki'nin işleyen bir dişlisi oldu.

    yumuşak bilekleri, saha içi görüşü ve çok teknik stiliyle jovic hiç de fena olmayan bir performans ortaya koyuyor. bence en önemlisi izlemesi çok keyifli bir oyuncu. top elinde yaylanan oyuncular daima ilgimi çekmiştir.

    euroleague'in 17 haftası geride kalmışken bu sezon yüzde 56 civarı üçlük yüzdesiyle 8.1 sayı 4.3 asist ortalamalarıyla mücadele etmekte. sakatlığı sebebiyle yalnızca 12 maç oynadığını da ekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın