resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1878
    eski galatasaraylı, 2019-2020 sezonunun ara transfer döneminde tekrar takıma katılan arkadaşımız.

    aşağıda yazacaklarımın henry onyekuru özelinde olmadığını onun hakkında bir değerlendirme olmadığını öncelikle bildireyim.

    klasik türk halkı olarak yine balık hafızamız bu transfer özelinde ortaya çıkıyor.

    "son maçlarda epey tepki çeken futbolcu." mart 2019

    "bu kadar faydasız oynarken hala her maç oyunda olması da hocanın yanlışıdır. yunus, sinan, emre akbaba, hatta belhanda bile denenebilir solda. ya da fegouli sola geçer bunlardan biri sağa geçer vs... artık yedek olmalı kesinlikle." mart 2019

    "sözleşmesinde sakat veya cezalı değilse her maç 90 dakika oynar maddesi var sanırım; zira başka bir açıklama bulamıyorum bu kadar kötüyken sürekli oynamasına." şubat 2019

    "boş beleş oyuncu. kaç haftadır nice atakları neticelendiremiyor ve hala oynamaya devam ediyor." şubat 2019

    bunlar henry onyekuru parçalı formayı faal bir şekilde giyerken ki yorumlar,
    ve niceleri... not: tabi ki iyi yorumlarda var.

    şimdi bu yorumları yapan yazarlarında isimlerini paylaşmadım çünkü hedef gösterdiğim durum ne kişiler ne de transfer olan futbolcu. hedef, transfer söz konusu olunca her şeyin çözüleceğini, gelen insanların birer messi etkisi yaratacağına inanıp sonra en ufak kötü futbolda aforoz etmemiz.

    şimdi burada öve öve bitirilemeyen her futbolcu yarın idam sehpasına çıkarılıyor. bakın eleştiriliyor demiyorum, idam sehpasına çıkarılıyor.

    henry onyekuru özelinde yorumlarsak; şuan takımı uçuracak yönünde yapılan yorumlar, 2 kötü maç sonrasında 3. maçta seyircimiz tarafından* ıslık küfür kıyamete dönüşecek. bu adam çok yetenekli, ama hepimizde biliyoruz ki çok fazla tercih hatası yapıyor. özellikle son toplarda.

    ortada leminayı iskelet alarak solda henry onyekuru sağda sofiane feghouli* ilerde falcao 4'lüsü iyi bir sinerji ve dinamiklik kazanırsa. çok rahat ipi göğüsleriz. bakalım bizi neler bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın