• 142
    abicim ben bu adamlar ne yapiyor cok merak ediyorum. gercekten ellerinin altinda istedikleri hersey mevcut. sonuc sifir. en azindan benim icin sifir.

    leminanin su videosu bile o kadar guzel tanitiyor ki takimi.

    https://youtu.be/3eUjZ6Ua51o

    zor degil, hicbir sey yapamiyorsan bir galatasarayli youtuber ile is ortakligi gelistir, birak adamlar yapsin. ortaya ne kadar guzel isler cikabilecegini hayal bile edemiyorum.

    ya da ekibi bastan toparla yeni duzene ayak uyduracak bicimde, haftalik videolar yayinla, antrenmanlardan bolumler yayinla hem eglenilen hem de kondisyon ve teknik kisimlarindan, babelle, leminayla youtubeu aktif kullanan futbolcularin ile ortak videolar cek hem kulubun hem onlarin kanallarinda yayinla.

    cidden zor degil ingilizce videolari turkce, turkce videolari da ingilizce altyazisi ile paylas. bir albeni yarat kulube. kimler neler izliyor, izlediklerine sempati duyuyor, sen goster emin ol hem futbolla ilgilenen baska takim taraftarlari hem yabanci genc oyuncular oyle bir sempati duyar ki inanamazsin.

    daha iyi anlasilma editi;

    bence at gozlukleriyle sadece turkiye odakli dusunmeyi birakmak gerek dunyada hala deveyle gezdigimizi, 4 kadinla evlendigimizi sananlar mevcut. final haftasinda kusura bakmasinlar ama taraftar zaten kendi kendisini kenetliyor. burada fatih terim tartismasi yaparken 5 dk once, mac sirasinda kolkola bagiriyoruz ayni adamlarla. bence bakis acinizi degistirmelisiniz biraz. evet arasira guzel seyler yapiyorlar fakat bunu trende sokacak devamlilik yok. ben 17 18 yasindaki adamin galatasaray ile schalke arasinda kaldiginda buradaki ortami bilmesini, ona gore karar vermesini isterim. takim ortamini, samimiyeti, idmanlari, genclere yaklasimini, alt yapiyi, teknik heyetin futbolcular ve genclerle ilgilenisini, mac gunu taraftari, sahip olacaklari duyguyu gormeliler.

    evet bir galatasaray markamiz var, turkiyede zaten en onde geliyor. fakat bunu neden dunyada ilgi cekici, albenili bir hale getirmeyelim ki. malesef ki gunumuzde bunun en etkin yolu sosyal medyadan geciyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın