• 16
    bazı oyuncular hariç*** makul olan çok şaşırılmaması gereken maaş yüküdür. basit bir mantıkla yıldızına 3, devamlı oyuncuna 2, yedeklere de kalite, yaş, tecrübe, oynadığı pozisyon/lar ve potansiyel bakımından 1.5/1m arası verilmesi normaldir. 2019-2020 sezonu'nda başımızda bulunan ffp kuralından dolayı bonservis ödemeyeceğimiz oyunculara kulüpten kopsun, kulüplerine baskı yapsınlar diye ederlerinden bir tık belki iki tık daha fazla maaş önermiş olmamızdan dolayı buna pek uyamadık tabii.

    ayrıca yanlış hatırlamıyorsam kulüp yeni transferlerde yerlilere türk lirası üzerinden, yabancılara ise euro üzerinden sözleşme sunuyor. böylelikle ele geçen euroyu elde muhafaza etme şansı doğuyor ve son zamanlardaki dalgalanmaya göre de vakti zamanında ünal aysal'ın türk lirasına çevirdiği borçları daha rahat ödeyebiliyoruz.

    ffp anlaşmasına uyan tek türk takımı galatasaray'ın yönetiminin eleştirilebileceği son noktalardan biridir takımın maaş yükü. ffp başımızdan gider, gelirler düzelir, daha iyi sportif başarılar gelir ona rağmen eğer hala mevcut cengiz yönetimi başta olur ve bu tablo değişmez ise eleştirilebilir fakat dediğim gibi şu an değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın